یخچالها را میتوان با فریزرهایی که با یخچال یا فریزر در بالا، پایین یا کنار هم قرار میگیرند ترکیب شوند. یخچال بدون محفظه نگهداری مواد غذایی منجمد ممکن است بخش کوچکی برای ساختن تکه های یخ داشته باشد. فریزرها ممکن است کشوهایی برای نگهداری مواد غذایی داشته باشند، یا ممکن است تقسیم بندی نداشته باشند. این واحدهای خانگی معمولاً نیاز به نصب قطعات مکانیکی، موتور و کمپرسور، در زیرزمین یا اتاق مجاور داشتند در حالی که جعبه سرد در آشپزخانه قرار داشت. یک مدل 1922 وجود داشت که شامل یک جعبه سرد چوبی، کمپرسور آب خنک، یک سینی یخ و یک محفظه 0.25 متر مکعبی بود و قیمت آن 714 دلار بود. (یک فورد مدل-T مدل 1922 حدود 476 دلار قیمت داشت.) تا سال 1923، کلویناتور 80 درصد از بازار یخچال های الکتریکی را در اختیار داشت.
سیکل فشرده سازی بخار در اکثر یخچال های خانگی، یخچال فریزرها و فریزرها استفاده می شود. در این چرخه، یک مبرد در گردش مانند R134a به صورت بخار کم فشار در دمای داخل یخچال یا کمی کمتر از آن وارد کمپرسور می شود. بخار فشرده شده و به صورت بخار فوق گرم با فشار بالا از کمپرسور خارج می شود. بخار فوق گرم تحت فشار از طریق سیم پیچ ها یا لوله هایی که کندانسور را تشکیل می دهند حرکت می کند. کویل ها یا لوله ها با قرار گرفتن در معرض هوا در اتاق به طور غیر فعال خنک می شوند. همانطور که مبرد از کندانسور خارج می شود، همچنان تحت فشار است اما اکنون فقط کمی بالاتر از دمای اتاق است.
سه ستاره برای محفظه های مواد غذایی منجمد استفاده می شود که فقط برای نگهداری مواد غذایی منجمد مناسب هستند. وارد کردن غذای تازه به چنین محفظه ای احتمالاً منجر به افزایش غیرقابل قبول دما می شود. نشان دادن عملکرد اضافی غذای تازه / انجماد سریع به جعبه در رنگ های "منفی" یا با قالب بندی های متمایز دیگر اضافه می شود. برای نگهداری نوشیدنی ها و اقلام فاسد نشدنی) و همچنین تعویض عایق، در صورت لزوم. اگر یخچال از یک فن برای خنک نگه داشتن کندانسور استفاده میکند، باید طبق توصیههای سازنده، آن را تمیز یا سرویس کرد.
این روش همچنین به کاهش مصرف انرژی کمک می کند، زیرا یخچال بالاتر از نقطه انجماد است و می تواند هوای گرمتر از انجماد را از اواپراتور یا صفحه سرد عبور دهد تا به چرخه یخ زدایی کمک کند. این نوع وسایل معمولاً برای شرایط بارگذاری مجدد خاص طراحی می شوند به این معنی که آنها معمولاً سیستم خنک کننده بزرگتری دارند. این تضمین می کند که آنها می توانند با حجم زیادی از نوشیدنی ها و باز شدن مکرر درها کنار بیایند. در نتیجه، مصرف انرژی بیش از 4 کیلووات ساعت در روز برای این نوع یخچال های تجاری معمول است. راندمان یخچال های تجاری در درجه اول به کمپرسوری که حرکت می کند بستگی دارد.
برخی از یخچال ها باید در پارامترهای دمای خارجی خاصی باشند تا به درستی کار کنند. این می تواند هنگام قرار دادن واحدها در یک منطقه ناتمام، مانند گاراژ، مشکل ساز باشد. با ظهور کمپرسورهای اینورتر دیجیتال، مصرف انرژی حتی بیشتر از کمپرسورهای موتور القایی تک سرعته کاهش مییابد و بنابراین سهم بسیار کمتری در راه انتشار گازهای گلخانهای دارد. این محفظههای فریزر قدیمیتر، بدنه خنککننده اصلی یخچال بودند و فقط دمایی در حدود -6 درجه سانتیگراد (21 درجه فارنهایت) داشتند که برای نگهداری مواد غذایی به مدت یک هفته مناسب است.
یخچالهای آکوستیک یخچالهایی هستند که از موتور/ دینام خطی رزونانسی برای تولید صدایی استفاده میکنند که با استفاده از گاز هلیوم فشرده به گرما و سرما تبدیل میشود. یک درب کشویی تعبیه شده در درب اصلی یخچال که دسترسی آسان به اقلام پرمصرف مانند شیر را فراهم می کند، بنابراین با باز نکردن درب اصلی در مصرف انرژی صرفه جویی می شود. روش های یخ زدایی مواد غذایی در آشپزخانه های مورد و شاهد مشابه بود. یخچال های مغناطیسی یخچال هایی هستند که بر روی اثر مغناطیسی کالری کار می کنند. اثر خنک کننده با قرار دادن یک آلیاژ فلزی در میدان مغناطیسی ایجاد می شود. برخی از هزینه ها برای جایگزینی "یکباره" اقلامی مانند ماشین لباسشویی، یخچال یا تلویزیون بود.
یک عملکرد انجماد سریع برای خنک کردن سریع غذاها با کارکردن کمپرسور برای مدت زمان از پیش تعیین شده و بنابراین به طور موقت دمای فریزر را به زیر سطح عملکرد عادی کاهش می دهد. توصیه می شود چند ساعت قبل از افزودن بیش از 1 کیلوگرم غذای منجمد نشده به فریزر از این ویژگی استفاده کنید. برای فریزرهایی که این ویژگی را ندارند، کاهش درجه حرارت به سردترین حالت، همین اثر را خواهد داشت. مجموعه کمپرسور که گرمای زیادی از خود ساطع می کرد، بالای کابینت قرار گرفت و توسط یک حلقه تزئینی محصور شد.
یک جعبه یخ داخل در، که محل ذخیره یخ ساز را به درب فریزر منتقل می کند و تقریباً 60 لیتر از فضای قابل استفاده فریزر را ذخیره می کند. همچنین قابل جابجایی است و به جلوگیری از گرفتگی یخ ساز کمک می کند. در اوایل دهه 1950 اکثر یخچال ها سفید بودند، اما از اواسط دهه 1950 تا به امروز، طراحان و سازندگان رنگ را روی یخچال ها قرار داده اند. در اواخر دهه 1950 / اوایل دهه 1960، رنگ های پاستلی مانند فیروزه ای و صورتی رایج شدند و روکش کروم برس خورده در برخی از مدل ها موجود بود.
بسیاری از یخچال/فریزرهای مدرن دارای فریزر در بالا و یخچال در پایین هستند. اکثر یخچال فریزرها - به جز مدل های یخ زدایی دستی یا واحدهای ارزان تر - از چیزی که به نظر می رسد از دو ترموستات استفاده می کنند. هنگامی که یخچال بیش از حد گرم می شود، ترموستات فرآیند خنک سازی را آغاز می کند و یک فن هوا را در اطراف فریزر به گردش در می آورد.
لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شماره تلفن خریدار لوازم خانگی به این سایت مراجعه نمایید
دکمه کنترل فریزر فقط مقدار هوای ورودی به یخچال را از طریق سیستم دمپر کنترل می کند.
یخچال مغناطیسی
این مبرد مایع از طریق یک دستگاه اندازه گیری یا گاز، که به عنوان شیر انبساط نیز شناخته می شود (که اساساً یک انقباض به اندازه سوراخ در لوله است) به ناحیه ای با فشار بسیار پایین تر منتقل می شود. کاهش ناگهانی فشار منجر به تبخیر فلاش مانند مواد منفجره در بخشی از مایع می شود. گرمای نهان جذب شده توسط این تبخیر فلاش بیشتر از مبرد مجاور مایع هنوز گرفته می شود، پدیده ای که به عنوان تبرید خودکار شناخته می شود. این مبرد سرد و نیمه تبخیر شده از طریق سیم پیچ ها یا لوله های واحد اواپراتور ادامه می یابد. یک فن هوا را از محفظه ("هوای جعبه") در سراسر این سیم پیچ ها یا لوله ها می دمد و مبرد کاملاً تبخیر می شود و گرمای نهان بیشتری را از هوای جعبه می گیرد. این هوای خنک شده به قسمت یخچال یا فریزر باز می گردد و بنابراین هوای جعبه را سرد نگه می دارد.
لطفاً جهت دسترسی به لیست برترین سمساری آنلاین به این سایت مراجعه نمایید
یخچال های درجه 1 یخچال هایی هستند که 20 تا 24.9 درصد کارآمدتر از حداقل استانداردهای فدرال تعیین شده توسط قانون ملی حفاظت از انرژی لوازم خانگی هستند. ردیف 3 بالاترین صلاحیت است، برای یخچال هایی که حداقل 30 درصد کارایی بیشتری نسبت به استانداردهای فدرال دارند. حدود 82 درصد از یخچالهای واجد شرایط انرژی استار ردیف 1 هستند که 13 درصد آنها به عنوان ردیف 2 و فقط 5 درصد در ردیف 3 واجد شرایط هستند.
توجه داشته باشید که هوای خنک یخچال یا فریزر هنوز گرمتر از مبرد در اواپراتور است. مبرد از اواپراتور خارج شده و اکنون کاملاً تبخیر شده و کمی گرم شده است و برای ادامه چرخه به ورودی کمپرسور باز می گردد. یخچال یا فریزرهای بدون یخبندان از فن های برقی برای خنک کردن محفظه مناسب استفاده می کنند. این را می توان یخچال «فن اجباری» نامید، در حالی که واحدهای یخ زدایی دستی به هوای سردتر در پایین و در مقابل هوای گرم در بالا برای رسیدن به خنک کننده کافی متکی هستند.
در نزدیکی دریاچه های آب شیرین یا مملو از برف و یخ در طول زمستان، زمانی بسیار رایج بودند. امروزه نیز از وسایل طبیعی برای خنک کردن غذاها استفاده می شود. در دامنههای کوه، رواناب حاصل از ذوب شدن برف راه مناسبی برای خنک کردن نوشیدنیها است و در طول زمستان میتوان شیر را برای مدت طولانیتری فقط با نگهداری آن در فضای باز، تازه نگه داشت. یخچال های پلتیر با برق، معمولاً 12 ولت DC تغذیه می شوند، اما خنک کننده های شراب برقی در دسترس هستند.
دستگاه مشابهی که دمای کمتر از نقطه انجماد آب را حفظ می کند فریزر نامیده می شود. یخچال جایگزین جعبه یخ شد که تقریباً یک قرن و نیم یک وسیله معمولی خانگی بود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه می کند که یخچال در دمای 4 درجه سانتیگراد (40 درجه فارنهایت) یا کمتر از آن نگهداری شود و دمای فریزر در دمای -18 درجه سانتیگراد (0 درجه فارنهایت) تنظیم شود.
علاوه بر سبک استاندارد تبرید کمپرسور مورد استفاده در یخچال و فریزرهای خانگی معمولی، فناوری هایی مانند تبرید جذبی و تبرید مغناطیسی وجود دارد. آنها صدای قابل توجهی ایجاد می کنند، اما کارآمدترین هستند و بیشترین اثر خنک کننده را می دهند. یخچال های کمپرسور قابل حمل برای استفاده وسایل نقلیه تفریحی و کمپینگ گران هستند اما موثر و قابل اعتماد هستند. واحدهای تبرید برای کاربردهای تجاری و صنعتی را می توان در اندازه ها، شکل ها و سبک های مختلف متناسب با نیاز مشتری ساخت. یخچالهای تجاری و صنعتی ممکن است کمپرسورهای خود را دور از کابینت قرار دهند تا مزاحمتهای صوتی را کاهش دهند و بار تهویه مطبوع را در هوای گرم کاهش دهند. در میان کوچکترین یخچالها، یخچالهای نوع Peltier هستند که برای خنک کردن نوشیدنیها طراحی شدهاند.
در نمایشگاه هزاره 1896، راک و ماشین سازی اسلینگن یک کارخانه تولید یخ مصنوعی با ظرفیت 6 تن ارائه کردند. در سال 1906، اولین سردخانه بزرگ مجارستانی در خیابان Tóth Kálman، بوداپست افتتاح شد، این دستگاه توسط شرکت Ganz Works ساخته شد. تا زمان ملی شدن پس از جنگ جهانی دوم، تولید یخچال صنعتی در مقیاس بزرگ در مجارستان در دست شرکت راک و گانز ورکز بود.
یخچال های جدیدتر ممکن است شامل یخ زدایی خودکار، آب سرد و یخ از تلگراف در درب باشد. معرفی فریون در دهه 1920، بازار یخچال را در دهه 1930 گسترش داد و جایگزین ایمن تر و کم سمیت را برای مبردهای قبلی ارائه کرد. این دستگاه ها یا لوازم خانگی تا پس از جنگ جهانی دوم برای استفاده در خانه به تولید انبوه نرسیدند. دهههای 1950 و 1960 شاهد پیشرفتهای فنی مانند یخزدایی خودکار و یخسازی خودکار بودیم. یخچالهای کارآمدتر در دهههای 1970 و 1980 ساخته شدند، حتی اگر مسائل زیستمحیطی منجر به ممنوعیت استفاده از مبردهای بسیار مؤثر شد.
هنگامی که چرخه یخ زدایی کامل شد، کمپرسور و فن می توانند دوباره روشن شوند. با این حال، از آنجایی که فقط هوای کافی به محفظه یخچال هدایت می شود، فریزر معمولاً به سرعت دمای تنظیم شده را دوباره به دست می آورد، مگر اینکه درب آن باز شود. هنگامی که درب یخچال یا فریزر باز می شود، فن در برخی واحدها فوراً متوقف می شود تا از ایجاد یخ زدگی بیش از حد روی کویل اواپراتور فریزر جلوگیری شود، زیرا این کویل دو ناحیه را خنک می کند. وقتی فریزر به درجه حرارت رسید، بدون توجه به دمای یخچال، دستگاه خاموش می شود. کامپیوتر سرعت فن را برای هر دو محفظه مدیریت می کند، اگرچه هوا همچنان از فریزر دمیده می شود. واحدهای یخچال و فریزر تجاری، که نامهای بسیار دیگری دارند، تقریباً 40 سال قبل از مدلهای رایج خانگی مورد استفاده قرار میگرفتند.
این مدل ها دارای محفظه های فریزر و یخچال مجزا هستند که به طور مستقل از یکدیگر عمل می کنند و گاهی اوقات در یک کابینت نصب می شوند. هر کدام دارای کمپرسور، کویل های کندانسور و اواپراتور، عایق، ترموستات و درب جداگانه خود هستند. در دوران مدرن، قبل از اختراع یخچال برقی مدرن، از یخخانهها و جعبههای یخ برای ذخیرهسازی خنک در بیشتر ایام سال استفاده میشد.