در سال 1876 روش بهبودیافته ای برای مایع سازی گازها به ثبت رساند. فرآیند جدید او استفاده از گازهایی مانند آمونیاک، دی اکسید گوگرد و متیل کلرید را به عنوان مبرد ممکن کرد و تا اواخر دهه 1920 به طور گسترده برای این منظور مورد استفاده قرار گرفتند. یخچال دو درب ال جی 630 ال GR-H812HLHQ از خنک کننده خطی همراه با خنک کننده درب استفاده می کند تا طراوت را برای مدت طولانی تری حفظ کند.
از آنجایی که یک کمپرسور اینورتر هرگز خود را خاموش نمی کند و در عوض با سرعت های متفاوت کار می کند، فرسودگی و مصرف انرژی را به حداقل می رساند. ال جی با کاهش نقاط اصطکاک در کمپرسور و در نتیجه معرفی اینورتر خطی، نقش مهمی در بهبود کمپرسورهای اینورتر همانطور که می شناسیم ایفا کرد. کمپرسورها به طور معمول، تمام یخچال های خانگی از یک درایو رفت و برگشتی استفاده می کنند که به پیستون متصل می شود. اما در کمپرسور اینورتر خطی، پیستون که یک آهنربای دائمی است بین دو آهنربای الکتریکی معلق است. AC قطب های مغناطیسی آهنربای الکتریکی را تغییر می دهد که منجر به فشار و کشش می شود که مبرد را فشرده می کند. الجی ادعا میکند که این امر به کاهش 32 درصدی مصرف انرژی و 25 درصدی نویز نسبت به کمپرسورهای معمولی کمک میکند.
یخچالهای مدرن معمولاً از مبردی به نام HFC-134a (1،1،1،2-Tetrafluoroethane) استفاده میکنند که برخلاف فریون، لایه اوزون را تخریب نمیکند. مبرد اصلی که در حال حاضر استفاده می شود R-600a یا ایزوبوتان است که در صورت آزاد شدن اثر کمتری بر جو دارد. گزارش هایی مبنی بر انفجار یخچال ها در صورت نشت ایزوبوتان از مبرد در حضور جرقه وجود دارد. اگر مایع خنککننده به داخل یخچال نشت کند، در مواقعی که در باز نمیشود، غلظت مایع خنککننده در هوای داخل یخچال میتواند باعث ایجاد مخلوط انفجاری شود که میتواند با جرقهای از ترموستات یا در اثر نور مشتعل شود.
رطوبت و الگوهای استفاده بسته به ورودی های سنسور، کمپرسور سرعت خود را تنظیم می کند.
لطفاً جهت دسترسی به لیست برترین مغازه سمساری به این سایت مراجعه نمایید
به عنوان مثال، اگر در باز شود یا غذای جدیدی نگهداری شود، سنسور افزایش دما را در داخل کابین تشخیص میدهد و به کمپرسور سیگنال میدهد تا سرعت خود را تا رسیدن به دمای از پیش تعیینشده افزایش دهد. پس از آن، کمپرسور با حداقل سرعت کار می کند تا فقط دمای داخلی را حفظ کند. کمپرسورهای اینورتر نه تنها خنک کننده را بهینه می کنند، بلکه از نظر دوام و بهره وری انرژی نیز برتر هستند. یک دستگاه حداکثر انرژی مصرف می کند و در هنگام روشن شدن خود حداکثر سایش و پارگی را متحمل می شود.
سرد کردن یک روش ضروری برای نگهداری مواد غذایی در سراسر جهان است. دمای پایین تر سرعت تولید مثل باکتری ها را کاهش می دهد، بنابراین یخچال سرعت فساد را کاهش می دهد. یک یخچال دمایی را چند درجه بالاتر از نقطه انجماد آب حفظ می کند. محدوده دمایی مطلوب برای نگهداری مواد غذایی فاسد شدنی 3 تا 5 درجه سانتی گراد (37 تا 41 درجه فارنهایت) است.
یخچال های جذبی
با باز شدن در روشن می شود و منجر به موارد مستندی از آسیب جدی به اموال و جراحت یا حتی مرگ در اثر انفجار می شود. یک یخچال جذبی با استفاده از یک منبع گرما مانند احتراق گاز مایع، انرژی حرارتی خورشیدی یا عنصر گرمایش الکتریکی، متفاوت از یخچال کمپرسور عمل می کند. این منابع گرمایی بسیار کم صداتر از موتور کمپرسور در یک یخچال معمولی هستند. در سال 1894، مخترع و صنعتگر مجارستانی István Röck شروع به ساخت یک یخچال بزرگ صنعتی آمونیاکی کرد که با کمپرسورهای الکتریکی کار می کرد.
یخچال دودری Whirlpool 440 L CNV 455 3S از فناوری Honey Comb Moisture Lock-in استفاده می کند که رطوبت تبخیر شده از غذا را متراکم می کند تا طراوت بهینه را به ارمغان بیاورد. مالکیت یک کالای مصرفی دیگر، یخچال/فریزر، نیز در فعالیت ماهیگیری نقش داشت. به عنوان مثال، یک یخچال در آن گنجانده شده است، اما در اواخر دهه 1960 یک یخچال بعید بود. آگهی 1941 برای یخچال گازی Servel Electrolux، طراحی شده توسط Norman Bel Geddes.
یخچال
Mellowes این یخچال را به صورت تجاری تولید کرد اما توسط ویلیام سی دورانت در سال 1918 خریداری شد که شرکت Frigidaire را برای تولید انبوه یخچال و فریزر راه اندازی کرد. در سال 1918 شرکت کلویناتور اولین یخچال با هر نوع کنترل خودکار را معرفی کرد. یخچال جذبی توسط Baltzar von Platen و Carl Munters از سوئد در سال 1922 انتخاب شد، زمانی که آنها هنوز در موسسه مدیریت فناوری در استکهلم دانشجو بودند. دیگر پیشگامان عبارتند از چارلز تلیر، دیوید بویل و رائول پیکتت. کارل فون لینده اولین کسی بود که یک یخچال کاربردی و جمع و جور را به ثبت رساند و ساخت. یخچال و فریزرهای خانگی برای نگهداری مواد غذایی در اندازه های مختلفی ساخته می شوند.
این کار هر یخ یا یخ را ذوب می کند و به یخچال اجازه می دهد یک بار دیگر به طور معمول کار کند. اعتقاد بر این است که واحدهای بدون یخبندان به دلیل داشتن تهویه مطبوع مانند کویل های اواپراتور، تحمل کمتری در برابر یخ زدگی دارند. بنابراین، اگر درب به طور تصادفی باز بماند، سیستم یخ زدایی ممکن است تمام یخ زدگی را از بین نبرد، در این صورت، فریزر باید یخ زدایی شود. علاوه بر این، مدلهای جدیدتر یخچالهای کمپرسور اینورتر، شرایط مختلف خارجی و داخلی را برای تنظیم سرعت کمپرسور در نظر میگیرند و در نتیجه سرمایش و مصرف انرژی را بهینه میکنند. اکثر آنها از حداقل 4 حسگر استفاده می کنند که به تشخیص واریانس دمای خارجی، دمای داخلی به دلیل باز شدن درب یخچال یا نگهداری مواد غذایی جدید در داخل کمک می کند.
اینورتر مستقیم 3 ستاره سامسونگ 192 ال
یخچال های Peltier ارزان هستند اما ناکارآمد هستند و با افزایش اثر خنک کنندگی به تدریج ناکارآمدتر می شوند. بسیاری از این ناکارآمدی ممکن است مربوط به اختلاف دما در فاصله کوتاه بین دو طرف "گرم" و "سرد" سلول پلتیه باشد. یخچال های پلتیر معمولاً از سینک های حرارتی و فن ها برای کاهش این دیفرانسیل استفاده می کنند. معکوس کردن قطبیت ولتاژ اعمال شده به سلول های پلتیه منجر به گرمایش به جای خنک کننده می شود.
جالب اینجاست که خانوادههای جوانتر تمایل کمتری به یخزدایی غذا در خارج از یخچال داشتند و تخممرغها را بیش از یک هفته نگه میداشتند. یخ خشک به تدریج در طول دوره 2 روزه تصعید شد و تا زمانی که نمونه ها از یخچال خارج شدند ناپدید شدند.
لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه منصف ترین خریدار لوازم خانگی به این سایت مراجعه نمایید
فریزرها به مردم اجازه می دهند مواد غذایی را به صورت عمده بخرند و در اوقات فراغت آن را بخورند و خرید عمده باعث صرفه جویی در هزینه می شود. بستنی، کالای محبوب قرن بیستم، قبلاً فقط با سفر به محل تولید و خوردن آن در محل به دست می آمد. یخ در صورت تقاضا نه تنها به لذت نوشیدنیهای سرد میافزاید، بلکه برای کمکهای اولیه و برای بستههای سرد که میتوان برای پیکنیک یا در مواقع اضطراری منجمد نگه داشت، مفید است. برای یخچال های ایالات متحده، کنسرسیوم بهره وری انرژی بین یخچال های دارای صلاحیت Energy Star تمایز بیشتری قائل است.
آنها از سیستم های گازی مانند آمونیاک (R-717) یا دی اکسید گوگرد (R-764) استفاده کردند که گهگاه نشت می کرد و آنها را برای استفاده خانگی ناامن می کرد. یخچال های خانگی کاربردی در سال 1915 معرفی شدند و در دهه 1930 با کاهش قیمت ها و معرفی مبردهای مصنوعی غیر سمی و غیر قابل اشتعال مانند Freon-12 (R-12) در ایالات متحده مقبولیت بیشتری پیدا کردند. با این حال، R-12 به لایه اوزون آسیب رساند و باعث شد که دولت ها استفاده از آن را در یخچال های جدید و سیستم های تهویه مطبوع در سال 1994 ممنوع کنند. جایگزینی کمتر مضر برای R-12، R-134a، از سال 1990 مورد استفاده قرار گرفته است.
در سال 1805، مخترع آمریکایی، الیور ایوانز، چرخه تبرید فشردهسازی بخار بسته را برای تولید یخ توسط اتر در خلاء توصیف کرد. این یک دستگاه چرخه بسته بود که می توانست به طور مداوم کار کند. تلاش مشابهی در سال 1842 توسط پزشک آمریکایی جان گوری انجام شد که یک نمونه اولیه را ساخت، اما این یک شکست تجاری بود. مهندس آمریکایی الکساندر تواینینگ در سال 1850 یک حق اختراع بریتانیایی را برای سیستم فشرده سازی بخار که از اتر استفاده می کرد به دست آورد. یخچال های خانگی مدرن بسیار قابل اعتماد هستند زیرا موتور و کمپرسور در یک ظرف جوش داده شده، "واحد مهر و موم شده" یکپارچه شده اند و احتمال نشتی یا آلودگی بسیار کاهش می یابد. در مقایسه، کمپرسورهای تبرید با جفت خارجی، مانند کمپرسورهای تهویه مطبوع خودرو، به ناچار مایع و روان کننده را از پشت مهر و موم شفت نشت می کنند.
کالن از یک پمپ برای ایجاد خلاء جزئی بر روی ظرفی از دی اتیل اتر استفاده کرد که سپس به جوش آمد و گرما را از هوای اطراف جذب کرد. این آزمایش حتی مقدار کمی یخ ایجاد کرد، اما در آن زمان هیچ کاربرد عملی نداشت. یخچال دو درب پاناسونیک 336 L NR-MBG34VSS3 مجهز به نوار لغزنده کنترل رطوبت و خنک کننده ملایم فراگیر است تا اطمینان حاصل شود که غذای شما برای مدت طولانی تری تازه می ماند. با این یخچال های 3 ستاره برتر که برای یک خانواده 4 نفره یا بزرگتر مناسب هستند، غذای خود را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید و در قبوض برق نیز صرفه جویی کنید. فریزرهای اروپایی و یخچالهای دارای محفظه فریزر دارای سیستم رتبهبندی چهار ستاره برای فریزرهای درجهبندی هستند.
تغییر دمای یخچال به طور ناخواسته دمای فریزر را در جهت مخالف تغییر می دهد. کنترل فریزر همچنین ممکن است برای جبران هرگونه تنظیم یخچال تنظیم شود. یخچالهای بدون یخ، از جمله برخی از یخچالها/فریزرهای زودهنگام که از صفحه سرد در قسمت یخچال خود به جای جریان هوا از بخش فریزر استفاده میکنند، معمولاً در حین یخزدایی فنهای یخچال خود را نمیبندند. این به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا مواد غذایی را در قسمت اصلی یخچال بدون درپوش بگذارند و همچنین به مرطوب نگه داشتن سبزیجات کمک می کند.
این به این دلیل است که کمپرسور نسبت به تابستان ها برای مدت کوتاه تری کار می کند. بسیاری از یخچالهای ساخته شده در دهههای 1930 و 1940 بسیار کارآمدتر از یخچالهایی بودند که بعداً ساخته شدند. این تا حدودی به افزودن ویژگیهای جدید، مانند یخزدایی خودکار، که کارایی را کاهش میدهد نسبت داده میشود. علاوه بر این، پس از جنگ جهانی دوم، سبک یخچال مهمتر از کارایی شد. این امر به ویژه در دهه 1970 در ایالات متحده صادق بود، زمانی که مدلهای جانبی با دستگاههای یخساز و چیلرهای آب رایج شدند. با این حال، کاهش بهره وری نیز تا حدی ناشی از کاهش میزان عایق برای کاهش هزینه ها است.