یخچال های مدرن و ساید بای ساید

۴۷ بازديد

سایر مکانیسم های خنک کننده تخصصی ممکن است برای خنک کردن استفاده شود، اما در یخچال های خانگی یا تجاری استفاده نشده است. در برخی از یخچال ها، فرآیند ساخت یخ به صورت داخلی تعبیه شده است تا کاربر مجبور نباشد به صورت دستی از سینی های یخ استفاده کند. تاریخچه تبرید مصنوعی زمانی آغاز شد که پروفسور اسکاتلندی ویلیام کالن در سال 1755 یک دستگاه یخچال کوچک طراحی کرد.

در میان کوچکترین آنها یک یخچال 4 لیتری Peltier است که تبلیغ شده است که می تواند 6 قوطی آبجو را در خود جای دهد. یک یخچال بزرگ خانگی به اندازه یک نفر قد دارد و ممکن است حدود 1 متر عرض با ظرفیت 600 لیتر داشته باشد. برخی از مدل ها برای خانواده های کوچک در زیر سطوح کار آشپزخانه قرار می گیرند که معمولاً حدود 86 سانتی متر ارتفاع دارند.

دستگاه مشابهی که دمای کمتر از نقطه انجماد آب را حفظ می کند فریزر نامیده می شود. یخچال جایگزین جعبه یخ شد که تقریباً یک قرن و نیم یک وسیله معمولی خانگی بود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه می کند که یخچال در دمای 4 درجه سانتیگراد (40 درجه فارنهایت) یا کمتر از آن نگهداری شود و دمای فریزر در دمای -18 درجه سانتیگراد (0 درجه فارنهایت) تنظیم شود.

اینورتر مستقیم 3 ستاره سامسونگ 192 ال

یک یخچال بزرگ خانگی به اندازه یک نفر قد دارد و ممکن است حدود یک متر عرض داشته باشد و ظرفیت آن 0.6 متر مکعب باشد. یخچال ها و فریزرها ممکن است به صورت مستقل یا داخل آشپزخانه ساخته شوند. یخچال و فریزر به خانوارهای مدرن اجازه می دهد تا مواد غذایی را برای مدت طولانی تری نسبت به قبل تازه نگه دارند. فریزرها به مردم این امکان را می دهند که مواد غذایی فاسد شدنی را به صورت عمده بخرند و در اوقات فراغت مصرف کنند و خرید عمده انجام دهند.

این مدل ها دارای محفظه های فریزر و یخچال مجزا هستند که به طور مستقل از یکدیگر عمل می کنند و گاهی اوقات در یک کابینت نصب می شوند. هر کدام دارای کمپرسور، کویل های کندانسور و اواپراتور، عایق، ترموستات و درب جداگانه خود هستند. در دوران مدرن، قبل از اختراع یخچال برقی مدرن، از یخ‌خانه‌ها و جعبه‌های یخ برای ذخیره‌سازی خنک در بیشتر ایام سال استفاده می‌شد.

هوای قسمت فریزر به درب یخچال هدایت می شود تا شیر یا آبمیوه ذخیره شده در قفسه درب خنک شود. از دیگر کاربردهای یخچال جذبی (یا "چیلر") می توان به سیستم های بزرگی که در ساختمان های اداری یا مجتمع هایی مانند بیمارستان ها و دانشگاه ها استفاده می شود، اشاره کرد. این سیستم های بزرگ برای خنک کردن محلول آب نمکی که در ساختمان به گردش در می آید استفاده می شود. اولین سیستم تبرید جذب گاز با استفاده از آمونیاک گازی محلول در آب (که به آن "آمونیاک آبی" گفته می شود) توسط فردیناند کاره فرانسوی در سال 1859 توسعه یافت و در سال 1860 ثبت اختراع شد.

فریزرهای خانگی به عنوان محفظه های جداگانه یا به عنوان واحدهای جداگانه، در سال 1940 در ایالات متحده معرفی شدند. با توجه به کل هزینه های چرخه عمر، بسیاری از دولت ها مشوق هایی را برای تشویق بازیافت یخچال های قدیمی ارائه می دهند. یک مثال برنامه یخچال فونیکس است که در استرالیا راه اندازی شد.

واحدهای فریزر در منازل و همچنین در صنعت و تجارت کاربرد دارند. واحدهای یخچال و فریزر تجاری تقریباً 40 سال قبل از مدل های معمولی خانگی مورد استفاده قرار می گرفتند. سبک فریزر بیش از یخچال از دهه 1940 سبک پایه بود تا زمانی که یخچال های مدرن و ساید بای ساید این روند را شکستند.

طراحی فیزیکی یخچال ها نیز نقش زیادی در بهره وری انرژی آن ایفا می کند. کارآمدترین آنها فریزر سینه ای است، زیرا طراحی با باز شدن بالای آن، همرفتی را هنگام باز کردن درها به حداقل می رساند و میزان هوای مرطوب گرم ورودی به فریزر را کاهش می دهد. از طرف دیگر، یخ‌پاش‌های داخلی باعث نشت گرمای بیشتری می‌شوند و به افزایش مصرف انرژی کمک می‌کنند.

این روش همچنین به کاهش مصرف انرژی کمک می کند، زیرا یخچال بالاتر از نقطه انجماد است و می تواند هوای گرمتر از انجماد را از اواپراتور یا صفحه سرد عبور دهد تا به چرخه یخ زدایی کمک کند. این نوع وسایل معمولاً برای شرایط بارگذاری مجدد خاص طراحی می شوند به این معنی که آنها معمولاً سیستم خنک کننده بزرگتری دارند. این تضمین می کند که آنها می توانند با حجم زیادی از نوشیدنی ها و باز شدن مکرر درها کنار بیایند. در نتیجه، مصرف انرژی بیش از 4 کیلووات ساعت در روز برای این نوع یخچال های تجاری معمول است. راندمان یخچال های تجاری در درجه اول به کمپرسوری که حرکت می کند بستگی دارد.

ویال‌های مهر و موم شده با برچسب زمان/تاریخ برچسب‌گذاری شده و در یک کیسه زیپ‌دار در یخچال خانواده نگهداری می‌شوند تا جمع‌آوری کامل شود. تبلیغات نشان می داد که چگونه هدایای ایده آل برای زنان ماشین لباسشویی و یخچال است. در این مطالعات از پنج دستگاه جوجه کشی با دما و نور و یک یخچال مجهز به نور و ساعت زمان استفاده شد.


لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شماره تلفن خریدار لوازم منزل به این سایت مراجعه نمایید
یخچال‌های آکوستیک یخچال‌هایی هستند که از موتور/ دینام خطی رزونانسی برای تولید صدایی استفاده می‌کنند که با استفاده از گاز هلیوم فشرده به گرما و سرما تبدیل می‌شود. یک درب کشویی تعبیه شده در درب اصلی یخچال که دسترسی آسان به اقلام پرمصرف مانند شیر را فراهم می کند، بنابراین با باز نکردن درب اصلی در مصرف انرژی صرفه جویی می شود. روش های یخ زدایی مواد غذایی در آشپزخانه های مورد و شاهد مشابه بود. یخچال های مغناطیسی یخچال هایی هستند که بر روی اثر مغناطیسی کالری کار می کنند. اثر خنک کننده با قرار دادن یک آلیاژ فلزی در میدان مغناطیسی ایجاد می شود. برخی از هزینه ها برای جایگزینی "یکباره" اقلامی مانند ماشین لباسشویی، یخچال یا تلویزیون بود.

دور انداختن یخچال های دور ریخته شده تحت نظارت است و اغلب به دلایل ایمنی حذف درها را الزامی می کند. کودکانی که در حال مخفی کاری هستند، در حالی که در یخچال های دور ریخته شده پنهان شده اند، خفه شده اند، به ویژه مدل های قدیمی تر با درهای بسته، در پدیده ای به نام مرگ یخچال. از 2 آگوست 1956، بر اساس قانون فدرال ایالات متحده، درهای یخچال دیگر مجاز به قفل شدن نیستند و می توان آنها را از داخل باز کرد.

این مشوق دولتی یخچال های قدیمی را برداشت و به صاحبان آنها برای "اهدای" یخچال پول پرداخت کرد. سپس یخچال با مهر و موم های جدید درب، تمیز کردن کامل و حذف مواردی مانند پوششی که به پشت بسیاری از واحدهای قدیمی بسته شده است، بازسازی شد. یخچال‌های حاصل که اکنون بیش از 10 درصد کارآمدتر شده‌اند، سپس بین خانواده‌های کم درآمد توزیع شد. یخچال این امکان را به خانواده ها می دهد که مواد غذایی را برای مدت طولانی تری نسبت به قبل تازه نگه دارند. قابل توجه ترین پیشرفت مربوط به گوشت و سایر محصولات بسیار فاسد شدنی است که برای به دست آوردن هر چیزی شبیه ماندگاری باید تصفیه شوند. (از طرف دیگر، یخچال و فریزر را می توان با غذاهای فرآوری شده و سریع طبخ که از سلامت کمتری برخوردار هستند نیز تهیه کرد.) یخچال در حین حمل و نقل، لذت بردن از غذا را از مکان های دور امکان پذیر می کند.

هوا از طریق یک مجرای ورودی به داخل کشیده می شود و از اواپراتور عبور می کند و در آنجا خنک می شود، سپس هوا از طریق یک سری مجراها و دریچه ها در سراسر کابینت به گردش در می آید. از آنجایی که هوای عبوری از اواپراتور ظاهراً گرم و مرطوب است، یخ زدگی روی اواپراتور (مخصوصاً در اواپراتور فریزر) شروع به ایجاد می کند. در مدل های ارزان تر و/یا قدیمی تر، چرخه یخ زدایی از طریق یک تایمر مکانیکی کنترل می شود. این تایمر تنظیم شده است تا کمپرسور و فن را خاموش کند و هر 6 تا 12 ساعت یک عنصر حرارتی واقع در نزدیکی یا اطراف اواپراتور را برای حدود 15 تا 30 دقیقه انرژی دهد.

مدل های اولیه یخچال دارای یک محفظه سرد برای سینی های یخ بودند. از اواخر دهه 1920، سبزیجات تازه با موفقیت توسط شرکت Postum از طریق انجماد پردازش می‌شدند، شرکتی که این فناوری را زمانی که حقوق روش‌های موفق انجماد تازه Clarence Birdseye را خریداری کرد، به دست آورده بود. در سال 1913، اولین یخچال های برقی برای خانگی و خانگی توسط فرد دبلیو ولف از فورت وین، ایندیانا اختراع و تولید شد که مدل های آن شامل واحدی بود که در بالای جعبه نصب شد. اولین دستگاه او که طی چند سال آینده در چند صد دستگاه تولید شد، نام DOMELRE داشت. در سال 1914، مهندس Nathaniel B. Wales از دیترویت، میشیگان، ایده ای برای یک واحد تبرید الکتریکی عملی ارائه کرد که بعداً پایه ای برای کلویناتور شد. یک یخچال مستقل با کمپرسور در قسمت پایین کابینت توسط آلفرد ملوز در سال 1916 ساخته شد.

واحدهای مدرن از یک واشر مغناطیسی درب استفاده می کنند که درب را مهر و موم نگه می دارد اما اجازه می دهد تا از داخل باز شود. این واشر توسط Max Baermann (1903-1984) از Bergisch Gladbach / آلمان اختراع، توسعه و تولید شد. مصرف انرژی یک یخچال نیز به نوع یخچالی که انجام می شود بستگی دارد. به عنوان مثال، یخچال های اینورتر نسبت به یخچال های معمولی غیر اینورتر انرژی کمتری مصرف می کنند. در یک یخچال اینورتر، کمپرسور به صورت مشروط بر اساس نیاز استفاده می شود. به عنوان مثال، یک یخچال اینورتر ممکن است در طول زمستان انرژی کمتری نسبت به تابستان مصرف کند.

یخچال‌ها را می‌توان با فریزرهایی که با یخچال یا فریزر در بالا، پایین یا کنار هم قرار می‌گیرند ترکیب شوند. یخچال بدون محفظه نگهداری مواد غذایی منجمد ممکن است بخش کوچکی برای ساختن تکه های یخ داشته باشد. فریزرها ممکن است کشوهایی برای نگهداری مواد غذایی داشته باشند، یا ممکن است تقسیم بندی نداشته باشند. این واحدهای خانگی معمولاً نیاز به نصب قطعات مکانیکی، موتور و کمپرسور، در زیرزمین یا اتاق مجاور داشتند در حالی که جعبه سرد در آشپزخانه قرار داشت. یک مدل 1922 وجود داشت که شامل یک جعبه سرد چوبی، کمپرسور آب خنک، یک سینی یخ و یک محفظه 0.25 متر مکعبی بود و قیمت آن 714 دلار بود. (یک فورد مدل-T مدل 1922 حدود 476 دلار قیمت داشت.) تا سال 1923، کلویناتور 80 درصد از بازار یخچال های الکتریکی را در اختیار داشت.

در سال 1998، CPSC هشدار داد که واحدهای قدیمی هنوز در حال استفاده می‌توانند کشنده باشند، و برای مصرف‌کنندگانی که به‌درستی سرویس‌های قدیمی خود را دور ریخته‌اند، جایزه 100 دلاری به‌علاوه هزینه‌های دفع ارائه کرد. معمولاً حجم یک یخچال فریزر ترکیبی با 1/3 تا 1/4 حجم اختصاص داده شده به فریزر تقسیم می شود، اگرچه این مقادیر بسیار متغیر هستند.
لطفاً جهت دسترسی به لیست برترین خریدار فرش ماشینی و دستباف به این سایت مراجعه نمایید
محصولات لبنی، گوشت، ماهی، مرغ و سبزیجات را می توان در همان فضای داخل آشپزخانه در یخچال نگهداری کرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد